На  джерелі святої Анни відтепер озвучуватимуть богослужіння

На джерелі святої Анни відтепер озвучуватимуть богослужіння

15.12.11 00:29 0 1449
Якісну звукову апаратуру для озвучення богослужінь вартістю 100 тисяч гривень подарував церкві скиту святої праведної Анни Свято-Миколаївського Городоцького жіночого монастиря депутат Рівненської обласної ради Данило Корилкевич.

«Служба іде в маленькому храмі і особливо в свята, коли приходить дуже багато людей, всім не вистачає місця. Тому ми мусимо озвучувати відправу, аби люди, які знаходяться на території, могли чути її. А взагалі наш монастир дуже молодий, йому всього-на-всього 11 років і, прийшовши сюди, ми побачили майже порожнє місце. Тут було лише джерело і маленька церковця. Але, щоб помолитися та отримати зцілення, люди приходили до цілющого джерела ще тоді, коли храму не було. Не ми проторували сюди дорогу, а простий боголюбивий народ. Звичайно, з перших днів існування обителі було багато бажаючих допомогти, зробити свою пожертву для облагородження цього святого місця. Данило Михайлович допомагає нашій обителі ще з початку її заснування, ще тоді, коли був головою Рівненської обласної ради», - розповіла старша сестра скиту Рахіль.

Окрім музичного обладнання за сприяння голови Дубенської райдержадміністрації Данила Корилкевича, на прохання черниць було виділено землю для будівництва храму, для підприємців упорядковано місця для торгівлі, а також облаштовано автостоянку для приїжджих прочан неподалік монастиря. У зв’язку із тим, що більшості із них важко було знайти дорогу до цілющого джерела та чернечої обителі, на кордоні Дубенського та Кременецького районів було встановлено в’їзний знак.


Прес-служба Дубенської РДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: У Києві розповіли про ...

КОМЕНТАРІ