У Рівному 10 представників громад  України навчились  залучати ресурси  у своїх регіонах

У Рівному 10 представників громад України навчились залучати ресурси у своїх регіонах

16.12.11 20:35 0 1846
14-15 грудня 2011 року, відбувся черговий тренінг з локального фандрейзингу, який був організований та проведений Фундацією імені князів-благодійників Острозьких за підтримки Інституту соціокультурного менеджменту та Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду «Відродження». В ньому прийняли участь 10 представників громадських і благодійних організацій з різних регіонів України.

Під час 2-денного тренінгу представники третього сектору вчилися залучати на місцевому рівні ресурси для вирішення суспільних проблем. Найбільші емоції, враження та здивування в учасників викликала участь у вуличний акції, яка була присвячена щорічній акції Фундації Острозьких «Різдво для всіх». За пів години волонтерам вдалось зібрати більше 650 гривень на новорічні подарунки для дітей-сиріт.

Найсвіжіші новини, які стосуються системи оподаткування неприбуткових організацій, учасники отримали на другий день тренінгу від представника ДПІ в м. Рівне. Оксана Чемерик розповіла про зміни в податковому кодексі, які будуть впроваджуватись з нового 2012 року та відповіла на запитання учасників протягом майже 2 годин.

Також, тренінг-семінар відвідала представник Інституту соціокультурного менеджменту Оксана Набока, асистент проекту "Підтримка процесу розвитку осередків громадської активності на базі закладів культури". Хоча візит був короткий, але пані Оксана встигла познайомитись та поспілкуватись з учасниками тренінгу.

Двох-денний тренінг був насичений не тільки інформацією, що стосується семінару, але й різноманітними подіями та цікавими знайомствами.

В рамках проекту Фундація Острозьких проведе ще 2 аналогічних тренінги для закладів культури і мистецьких колективів, які організовуватимуть благодійні акції та кампанії. Після тренінгів учасники зможуть отримувати дистанційні консультації з питань залучення фінансування. Кращі учасники навчань, які зуміють організувати залучення фінансування для своїх організацій протягом наступного місяця, будуть запрошені на тренінг для тренерів, участь у якому дозволить проводити навчання з локального фандрейзингу за авторськими матеріалами Фундації Острозьких.

За детальнішою інформацією звертайтеся за адресою м. Рівне, вул. Драгоманова, 11, 33028, e-mail: pbofrv@gmail.com, Тетяна Гордєєва (097) 176 80 85, Віктор Пражмовський, (067) 360-83-34, (0362) 22 10 81
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 19 грудня в Києві ...
Наступна новина: У Рівному мікрогранти ...

КОМЕНТАРІ