Вихованці Теребовлянських  спеціальних освітніх закладів вже  зустріли Святого  Миколая

Вихованці Теребовлянських спеціальних освітніх закладів вже зустріли Святого Миколая

16.12.11 20:39 0 1497
Солодощі та подарунки від доброго Святого привіз учням Теребовлянської обласної спеціалізованої загальноосвітньої школи інтернату для глухих дітей та гімназії-спецшколи-інтернату з поглибленим вивченням іноземної мови і збереженням класів для слабозорих дітей голова обласної ради Олексій Кайда.

Очільник обласної ради завітав напередодні улюбленого свята всіх дітей до Теребовлянських спеціалізованих закладів із іграшками та всілякими смаколиками та вручив подарунки майже півтисячі дітей (у Теребовлянській обласній спеціалізованій загальноосвітній школі інтернаті для глухих дітей – понад 100 учнів, у Теребовлянській гімназії-спецшколі-інтернаті з поглибленим вивченням іноземної мови і збереженням класів для слабозорих – майже 400).

Олексій Кайда побажав діткам міцного здоров’я, хороших успіхів у навчанні, звертаючись до школярів зауважив: «Будьте чемними, слухайтесь своїх батьків та наставників – і Святий Миколай завжди буде про вас пам’ятати та обдаровуватиме, ростіть здоровими, добрими чуйними людьми, гідними громадянами України»,- дорослим же нагадав: « Усі діти вірять у Миколая, щиро сподіваються на подарунки та сюрпризи. Тому наше завдання – нести їм радість, особливо у такі святкові дні».

Вихованці інтернатів віддячили гостям щирими віршами, веселими піснями та хороводами – цікавою концертною програмою та виставкою власних робіт.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська обласна ...
Наступна новина: На Рівненщині за рік ...

КОМЕНТАРІ