Рівненські міліціонери спробували стати Миколаєм

Рівненські міліціонери спробували стати Миколаєм

20.12.11 03:50 0 1482
Чи важко любити чужих дітей? Усяких – спокійних і забіяк, сумних і веселих, пустунів і мрійників? Тих, від кого відмовилися ще при народженні? Тих, до кого стали байдужими власні батьки? Ніхто, крім учителя, вихователя не знає, скільки терпіння, теплоти, доброзичливості, розуміння, чуйності, витримки необхідно, щоб повернути дитинство таким дітям.

У День Святого Миколая завжди приємно дарувати подарунки, а тим паче, знедоленим діткам, які перебувають під пильним оком лікарів, вихователів та педагогів. 19 грудня працівники Рівненського МВ УМВС із самого ранку пакують подарунки та грузять в автомобіль і їдуть до міського будинку дитини та спеціального дошкільного дитячого будинку, що у Рівному. За ініціативою начальника міського відділу міліції полковника міліції Петра Єзгора усі керівники служб організували та придбали для діточок альбоми з розмальовками, олівці, фломастери, печиво та сік.

Спочатку завітали у будинок дитини, де знаходиться 152 малюка віком до трьох років. Там правоохоронці для діток подарували найнеобхідніше - понад десяток упаковок памперсів. Не оминули міліціонери і Рівненський спеціальний дошкільний дитячий будинок з порушеннями мови та затримкою психічного розвитку, у якому цілодобово проживає 110 вихованців від трьох до семи років. Завідувачі обох закладів щиро дякували керівництву міського відділу міліції за дарунки та теплі слова у це велике свято - День святителя Миколая Чудотворця.

- Безліч почуттів, емоцій, блиску в очах малечі – це те, заради чого варто знедоленим діткам піднімати настрій у передноворічні та новорічні свята. Нам приємно робити подарунки, адже сотні дітей чекають на найдорожче – увагу та тепло до них, - резюмував начальник Рівненського МВ УМВС Петро Єзгор.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині за рік ...
Наступна новина: На Рівненщині побільшало ...

КОМЕНТАРІ