На Рівненщині побільшало міліцейських дільниць

На Рівненщині побільшало міліцейських дільниць

21.12.11 13:24 0 1457
До 20-річниці створення міліції в Україні у селищі Квасилів Рівненського району за участю керівництва обласного управління внутрішніх справ та представників місцевої влади відбулося відкриття дільничного пункту міліції під номером 13.

Святкову стрічку після проведення капітального ремонту урочисто перерізали начальник управління внутрішніх справ України в Рівненській області Василь Лазутко, начальник районного відділу міліції Руслан Мельник, голова Рівненської районної державної адміністрації Василь Карпенчук, голова Рівненської районної ради Микола Свінтозельський та селищний голова Дмитро Крет.

Відремонтований дільничний пункт міліції затишний і просторий, облаштований новими меблями. За надання посильної допомоги, щодо покращення умов несення служби працівниками органів внутрішніх справ, начальник УМВС Василь Лазутко вручив подяку селищному голові Дмитру Крету.

— Спільно з органами виконавчої влади відшукуємо можливості для того, щоб на достойному рівні організувати несення служби співробітниками міліції та приймати громадян на місцях — прокоментував Василь Лазутко. — В перспективі плануємо відремонтувати та належним чином обладнати і інші опорні дільничні пункти міліції по області.

Окрім того, користуючись нагодою, очільник обласного управління міліції Василь Лазутко вручив ключі від службового помешкання помічнику оперуповноваженого Рівненського РВ Леоніду Семенчуку. Голова ж Рівненської райдержадміністрації урочисто передав щасливому власнику необхідну документацію на земельну ділянку.

За сумлінне несення служби дільничні інспектори міліції Микола Ничипорук та Микола Дужик від виконавчого комітету Квасилівської селищної ради отримали грошові винагороди.

Під час урочистого відкриття дільничного пункту міліції Василь Карпенчук та Микола Свінтозельський поділились планами стосовно забезпечення дільничних іпспекторів зазначеної селищної ради автотранспортом. А Василь Лазутко, в свою чергу, висловив вдячність та сподівання на подальшу плідну співпрацю з органами місцевої влади.

Олеся ШЕВЧЕНКО, Рівненський РВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські міліціонери ...
Наступна новина: На Рівненщині роздали ...

КОМЕНТАРІ