На Рівненщині роздали стипендії і велосипеди

На Рівненщині роздали стипендії і велосипеди

21.12.11 13:44 0 1390
У День Святого Миколая Чудотворця 94 обдарованих дітей Дубенського району отримали стипендії на загальну суму 23 тисячі 500 гривень.

Роман Демчук, кандидат в майстри спорту, сімнадцятиразовий чемпіон Рівненської області, дворазовий чемпіон України серед аграрних коледжів. десять років займається вільною боротьбою: «Мій батько – тренер. Я пішов його стежкою і в подальшому, після закінчення спортивної кар’єри, хочу працювати тренером, виховувати за допомогою спорту дітей. Держава зараз не надто підтримує спортсменів. Частіше б платили такі стипендії. Адже більшість чемпіонатів, на які ми їздимо, доводиться оплачувати з власної кишені. Приміром, для поїздки на чемпіонат України чи якийсь міжнародний турнір потрібно витратити мінімум півтори тисячі гривень. Все тримається на нашому ентузіазмі та підтримці спонсорів, переважна більшість яких в минулому теж були спортсменами і чудово розуміють наші проблеми».

В День Святого Миколая без подарунків не залишилися і дорослі: для покращення якості та оперативності роботи подарували 19 ФАПам району по пелосипеду. Наразі в сільських амбулаторіях Дубенського району вже є 25 велосипедів.

Прес-служба Дубенської РДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ