На Рівненщині, вперше за 20 років, амбулаторія отримала воду

На Рівненщині, вперше за 20 років, амбулаторія отримала воду

21.12.11 13:45 0 1575
За словами фельдшера Сатиївської амбулаторії Лесі Іванкової, відсутність облаштованого санвузла було причиною проблем із санітарією та сповільнювало роботу медпрацівників: «Я працюю в цій амбулаторії 15 років і знаю, що 20 років тут не було води. Навіть зайвим є розповідати, наскільки важливим для лікувального закладу, в якому стерильність – один із найважливіших чинників, є облаштування нормального санвузла. Адже навіть помити руки було ніде. Я вже не кажу про те, щоб провести необхідні лікувальні маніпуляції».

«Коли наші працівники, а всі вони виключно жінки, носять воду через дорогу… Це проблема не лише санітарії, але й людяності. Медики обслуговують навколишні села, хутори, які часто-густо дуже розкидані, виконують великий обсяг роботи, натомість елементарних умов для її здійснення вони не мали», - зауважив головний лікар Дубенської центральної районної лікарні Віктор Порицький

До слова, наступного року всі медичні заклади району проходитимуть акредитування. А відсутність водопостачання та водовідведення в Сатиївській амбулаторії могло поставити під загрозу цей процес, що означало б закриття даного медичного закладу.

Прес-служба Дубенської РДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині роздали ...
Наступна новина: Митрополит Іларіон відвідав ...

КОМЕНТАРІ