На Рівненщині студенти опікувалися дитбудинком

На Рівненщині студенти опікувалися дитбудинком

21.12.11 13:54 0 1552
19 грудня 2011 року відбулося вручення подарунків для вихованців Ясининицького дитячого будинку представниками студпарламенту факультету менеджменту Національного університету водного господарства та природокористування.

На території Рівненщини проживає багато людей, які відносяться до категорії мало захищених верств населення і які потребують фінансової та моральної підтримки з боку органів державної влади, підприємств, організацій, окремих громадян.

За доброю традицією уже не вперше студпарламентом факультету менеджменту Національного університету водного господарства та природокористування ініційовано і організовано проведення благодійної акції «Здоровий сон – здорова дитина», спрямованої на покращення побутових умов 60 вихованців Ясининицького дитячого будинку спеціального призначення.

До збору коштів приєдналися й інші факультети університету, а саме: факультет гідротехнічного будівництва та гідроенергетики, факультет землеустрою та геоінформатики, факультет економіки та підприємництва, факультет будівництва та архітектури.

В ході проведення акції організатори також залучали допомогу поза межами університету.

Фундація ім. князів-благодійників Острозьких виділила грант, який було долучено до акції.

Зібрані кошти були спрямовані на закупівлю постільної білизни, зимового одягу для дітей, сучасних дощок для письма, канцелярських товарів, новорічної ялинки та прикрас до неї. Кожна дитина отримала свій подарунок у вигляді іграшок та солодощів.

Урочисте вручення подарунків відбулося 19 грудня у день Святого Миколая у Ясининичах.

* * *

Метою проекту «Здоровий сон - здорова дитина», що здійснюється студпарламентом факультету менеджменту Національного університету водного господарства та природокористування за підтримки Фундації ім. князів благодійників Острозьких є: закупівля та передача постільної білизни, зимових пальт, дощок для письма, канцелярських товарів, штучної новорічної ялинки, прикрас на ялинку, дитячих іграшок, солодощів та фруктів для вихованців Ясининицького дитячого будинку спеціального призначення.

Детальніше про фундацію Острозьких: www.fundraising.org.ua

Виконується за результатами конкурсу проектів «Школа фондів громад» при підтримці ІСАР «Єднання» за фінансування Фонду Ч.С. МОТТА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ