Депутати Рівненської райради прозвітували перед виборцями про врегулювання електропостачання, тарифної політики та безпеки

Депутати Рівненської райради прозвітували перед виборцями про врегулювання електропостачання, тарифної політики та безпеки

02.01.12 21:13 0 1515
23 грудня 2011 року відбувся звіт депутатів фракції ВО "Свобода" в Рівненській районній раді, що пройшов в смт Квасилів. В місцевому Будинку Культури депутати Дмитро Сільман та Юлія Щербяк розповіли виборцям про особливості роботи опозиції в представницькій владі.

Присутні погодились із тим, що основні зобов'язання, що їх брали на себе свободівці, виконано. Керуючись "Програмою захисту українців", представники ВО "Свобода" завжди стояли на захисті інтересів громади. Блокували рішення, які намагались ухвалити всупереч позиції громади. Залучали краян до участі в здійсненні самоврядування. Спонукали контролюючі органи та органи влади до їхніх прямих обов'язків – дотримання норм закону в усіх сферах суспільної діяльності.

Депутат Рівненської районної ради Дмитро Сільман, відзначив: "Фракція підготувала та подала близько 60 звернень, запитів та питань. Намагаємось тримати руку на пульсі важливих подій краю. Ми працюємо над тим, аби рада перестала виконувати роль такого собі "придатку" до держадміністрації, а депутати – обранці мешканців Рівненського району, виконували те, що обіцяють людям.

Щодо Квасилова, то ми виділили три пріоритетні питання, котрі допомагаємо вирішувати землякам. Найперше це питання якості послуги з електропостачання, котре вдалося владнати завдяки нашим з громадою спільним діям, тобто електрогосподарство зараз передається на баланс профільного підприємства. Також ініціюємо перегляд тарифів на теплопостачання, котрі є чи не найвищими в регіоні. Завдяки нашій позиції на цей сезон тарифи для населення не піднімали. Ще одне болюче питання – охорона правопорядку в селищі. Ані міліція, ані громадська організація сприяння органам не в силі забезпечити безпеку мешканцям. Ми розробляємо комплексну програму, яка регулюватиме заклади дозвіллевого комплексу, сприятиме обмеження продажу алкоголю".

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині в ніч 31-го ...
Наступна новина: Дід Мороз відвідав ...

КОМЕНТАРІ