Дід Мороз відвідав онкохворих дітей з Рівненщини з подарункми до Нового року

Дід Мороз відвідав онкохворих дітей з Рівненщини з подарункми до Нового року

03.01.12 22:04 0 1525
30 грудня 2011року онкохворих дітей Володимиреччини відвідав Дід Мороз і Снігурочка та вручили дітям подарунки.

В рамках проекту «Подаруй дитині свято», що реалізовується Володимирецькою молодіжною громадською організацією «Школа відповідального батьківства», 30 грудня 2011 року, напередодні Нового року було реалізовано перші візити Діда Мороза до онкохворих дітей району. Під час відвідувань діти отримали подарунки, що придбані за кошти «Фундації імені князів-благодійників Острозьких» та пожертвувань індивідуальних донорів. Для кожної дитини це було справжнє свято, яке, на думку організаторів, повинно вселити хворим дітям надію на здорове майбутнє. Окрім того, партнер проекту «Сімейний медичний центр Родолад» запропонував кожній дитині пройти безкоштовне обстеження в період з 01.01.2012 по 19.01.2012 року. В ході реалізації проекту до громадської організації долучилися Володимирецька РДА, КЗ «Володимирецька ЦРЛ» та РЦСССДМ.

Наступні візити Діда Мороза відбудуться напередодні Різдва, планується вручити подарунки тим дітям, які в переддень Нового року перебували на стаціонарному лікуванні.

* * *

Метою проекту «Подаруй дитині свято», що здійснюється Володимирецькою молодіжною громадською організацією «Школа відповідального батьківства» за підтримки Фундації ім. князів-благодійників Острозьких є надання можливості дітям-сирітам провести Новорічні ранки в дружній атмосфері, отримавши додаткові подарунки, а також створення святкового настрою для онко-хворих дітей завдяки візитам та подарункам Діда Мороза та Снігурочки.

Детальніше про Фундацію Острозьких: www.fundraising.org.ua

Виконується за результатами конкурсу проектів «Школа фондів громад» при підтримці ІСАР «Єднання» за фінансування Фонду Ч.С. МОТТА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 3)
Попередня новина: Депутати Рівненської ...
Наступна новина: На Рівненщині онук, щоб не ...

КОМЕНТАРІ