Чеерез рівненського ясновидця евакуювали вокзал в Києві

Чеерез рівненського ясновидця евакуювали вокзал в Києві

03.01.12 22:07 0 1579
Через 25 хвилин після того, як новий 2012 рік вступив у свої повноцінні права, до Рокитнівського райвідділу міліції зателефонував невідомий і повідомив про замінування Залізничного вокзалу у столиці. Правоохоронці відреагували миттєво: вже за кілька хвилин у Києві евакуйовували людей.

Тим часом, доки столичні правоохоронці працювали на місці події, рівненські ж намагались відшукати особу, яка телефонувала. За номером мобільного встановили зловмисника і поспішили до нього.

Ним виявися 58-річний житель села Остки Рокитнівського району. Поспілкувавшись із ним, виявилось, що проживає чоловік сам, а про замінування столичного вокзалу він нічого не чув. Однак, при собі він мав мобільний телефон, з якого і був, власне, здійснений дзвінок до міліції. Чоловіка одразу ж затримали та доставили до райвідділу міліції.

У скоєному пенсіонер зізнався. Однак, як він згодом пояснив, його вини тут немає, адже, з цього приводу у нього було видіння. Тож він вирішив усіх попередити. Опитані мешканці села розповіли, що чоловік проживає сам, із сусідами не спілкується, до того ж, не проти зазирнути до чарчини. Про екстрасенсорні властивості односельчанина чули вперше.

— За даним фактом уже порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 259 кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності), санкція якої передбачає обмеження волі на строк до трьох років, — повідомив заступник начальника УМВС — начальник кримінальної міліції Геннадій Юрчук.

Нині до «ясновидця» обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині урочисто ...

КОМЕНТАРІ