У Новорічну ніч двоє рівнян потрапили до нейрохірургічного відділення після побиття

У Новорічну ніч двоє рівнян потрапили до нейрохірургічного відділення після побиття

03.01.12 22:10 0 1502
У новорічну ніч охорону громадського порядку в обласному центрі забезпечували 170 правоохоронців. Хоч у цілому новорічна ніч пройшла спокійно, втім без бійок та травм не обійшлося.

- Протягом доби першого січня чергова частина Рівненського МВ УМВС зареєструвала 67 повідомлень про пригоди та злочини, 20 з яких було розкрито, - коментує заступник начальника Рівненського МВ УМВС – начальник міліції громадської безпеки Михайло Роман. – Серед зареєстрованих повідомлень найбільшу їх кількість склали повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень – 31 випадок, з яких 9 міліціонери відразу розкрили. Крім того, у ніч на 1 січня чергові зареєстрували одну крадіжку мобільного телефону, яку невідомі викрали у 30-річного рів нянина під час проїзду у маршрутному таксі.

Зранку 1 січня до міської лікарні потрапив 24-річний рівнянин, якому невідомі нанесли тілесні ушкодження поблизу диско-бару «Магнат». Із струсом головного мозку молодик перебуває у нейрохірургічному відділенні на лікуванні. Туди ж медики доставили із травмами голови і 30-річного Віталія з Рівного. Обоє знаходяться під наглядом лікарів, а особи кривдників встановлюються.

протягом доби до міліції надходили повідомлення про вчинення хуліганських дій. Рівняни повідомляли про бійки, котрі вчинялися у дворах їхніх будинків, втім до приїзду міліціонерів хуліганів уже не було. За усіма повідомленнями проводяться перевірки.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині урочисто ...
Наступна новина: Цигани загіпнотизували ...

КОМЕНТАРІ