Цигани загіпнотизували чергову рівнянку

Цигани загіпнотизували чергову рівнянку

03.01.12 22:12 0 1783
До чергової частини Рівненського МВ УМВС звернулася 24-рівнянка, яка повідомила, що сьогодні близько 11 год, вийшовши із магазину на вулиці Князя Романа, до неї підійшла невідома жінка 45 років та запитала, як пройти до перукарні. А далі…гіпноз та зникнення золота.

Я йшла вулицею, і до мене підійшла незнайома жінка 45 років та запитала, як пройти до перукарні, - розповідає міліціонерам Тетяна. – Я їй вказала напрямок дороги. Далі вона йшла разом зі мною. Незнайомка завела розмову, мовляв, нашій сім”ї заздрять, а матір тяжко хворіє. Тут підійшла ще одна жінка 25 років і підтримала нашу розмову. Незнайомка запевняла, що ця жінка (вказуючи на старшу) – відома у Рівному і нещодавно навіть їй допомогла завдяки своїм здібностям. Жінки відвели мене у двір будинку. Вони ще щось говорили, та я вже мало що пам’ятаю.

Дівчина прийшла до тями тоді, коли шахрайок вже не було. Сумка її лежала на лавці, а золоті сережки, ланцюжок, браслет, обручка та кільця зникли. Прикмети шахрайок, схожих до осіб ромської народності: старшій близько 45 років, зріст 165 см, очі темно-карі, волосся чорне із сивиною, зібране під світлим беретом. Була одягнута у замшеву коричневу дублянку до колін, світлий шарф. При собі мала середнього розміру чорну лакову сумочку. Іншій – на вигляд 20-25 років, зріст 160 см, очі світлі, волосся фарбоване руде, зібране у пучок, лице велике кругле. Була одягнута у шкіряну руду куртку до пояса, темні штани, чорні черевики. При собі мала середнього розміру зелену лакову сумочку, зроблену під крокодилячу шкіру.

Усіх, хто був свідками шахрайських дій на вулиці Кн. Романа 3 січня близько 11 год, чи може допомогти встановити місце знаходження невідомих, просимо повідомити за номером телефону 102. Крім того, прохання не заводити розмову із

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Завтра засідатиме ...

КОМЕНТАРІ