За Новорічну ніч на Рівненщині відбулося більше 30 бійок

За Новорічну ніч на Рівненщині відбулося більше 30 бійок

04.01.12 19:40 0 1428
На Рівненщині під час святкування нового року в містах та селах області проводились 16 масових заходів, в яких взяли участь майже 15 000 громадян. І якщо для всіх новий рік – це перш за все свято, для правоохоронців – це посилений варіант несення служби.

Охорону громадського порядку і безпеку під час святкування Нового року на теренах нашого краю забезпечували 350 працівників УМВС та 30 військовослужбовців, а безпосередньо в обласному центрі — 170 правоохоронців. Хоч у цілому новорічна ніч пройшла спокійно, втім без бійок та травм не обійшлося.

- Протягом доби першого січня чергова частина Рівненського МВ УМВС зареєструвала 67 повідомлень про пригоди та злочини, 20 з яких було розкрито, - коментує заступник начальника Рівненського МВ УМВС – начальник міліції громадської безпеки Михайло Роман. – Серед зареєстрованих повідомлень найбільшу їх кількість склали повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень – 31 випадок, з яких 9 міліціонери відразу розкрили. Крім того, у ніч на 1 січня чергові зареєстрували одну крадіжку мобільного телефону, яку невідомі викрали у 30-річного рівнянина під час проїзду у маршрутному таксі.

Посилений варіант несення служби триватиме у міліціонерів до 9 січня. Тож, сподіваємося, що втручатися правоохоронцям у святкування Різдва Христового мешканцями Рівного та області не доведеться.


СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Розшук! На Рівненщині ...

КОМЕНТАРІ