На Рівненщині бабця, через постійні знущання, вбила зятя

На Рівненщині бабця, через постійні знущання, вбила зятя

10.01.12 18:28 0 1531
«Я своє прожила. Тепер поживіть і ви...», — ці слова адресувала доньці 78-річна Надія після того, як повідомила, що вбила її чоловіка. Раз і назавжди старенька жінка вирішила поквитатися із зятем, знущання якого над рідними стали нестерпними.

Ця життєва драма розігралася у селі Бронники Рівненського району. 43-річна Тетяна проживала із 16-річною донькою та 49-річним Петром. Разом із ними у будинку доживала віку і 78-річна мати Тетяни — Надія. Зять, уже чотири роки як безробітний, зловживав спиртними напоями та щоразу після випитого наводив удома свій «порядок».

Не зраджуючи власній усталеній і новорічній традиції, 4 січня близько 18 години Петро прийшов додому добряче напідпитку. Щедро «обдарувавши» вчергове стусанами та прокльонами рідню, відправився спати.

Натомість 78-річна Надія, вкотре тихенько схлипнувши за доньчине «щастя», вибрала момент, коли донька із онукою пішли поратися по господарству, взяла у підсобці сокиру, якою і нанесла декілька ударів в ділянку голови своєму зятю. Від нанесених тілесних ушкоджень чоловік помер.

Про таке кардинальне вирішення сімейних питань, жінка одразу ж і сказала рідним. Тільки от навряд, чи полегшила вона їм життя, як у цьому запевнила….

- За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), - повідомив заступник начальника УМВС — начальник кримінальної міліції Геннадій Юрчук. – Нині підозрювана затримана в порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу терміном на три доби, а подальшу її долю вирішуватиме суд.

Олеся ШЕВЧЕНКО, Рівненський РВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівному міліціонери ...

КОМЕНТАРІ