На Рівненщині батько мало не вбив 11-річного сина

На Рівненщині батько мало не вбив 11-річного сина

10.01.12 18:32 0 1884
Коли батько Вадима приходив до дому у п’яному вигляді, то вчиняв сварки з дружиною, частенько піднімав на неї руку, а коли хлопчик із своєю сестрою намагалися заступитися за маму, натомість отримували від рідного батька лайливі слова та ляпаси. Останні два тижні родинного життя для двох неповнолітніх дітей і їхньої мами взагалі перетворилися на пекло. Кожного дня їм доводилося терпіти знущання. Так було і того дня, голова сім’ї прийшов до дому, як завжди почав ображати дружину і під час сварки вдарив її кулаком в груди. 11-річний син для того, щоб хоч якось допомогти мамі підбіг і закрив її своїм тілом. Захмелілий батько із злістю в очах вдарив свого сина ногою (!) в обличчя. Хлопець впав на підлогу, з носа почала литися кров. Перелякана мати негайно викликала швидку та міліцію. Неповнолітнього було доставлено до Березнівської центральної лікарні.

Чоловік вже неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушень. Цього разу матеріали стосовно горе-батька міліціонери направили до районної прокуратури для прийняття рішення про порушення кримінальної справи.

Кажуть, що кожна дитина повинна виховуватися в повній сім’ї: де є батько і мати, тоді виникає питання – навіщо такий батько як у Вадима і яку роль він відіграє в житті своїх дітей!?

Наталія МИКИТЮК, Березнівський РВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: У Рівному міліціонери ...
Наступна новина: Найважливіша – бюджетна ...

КОМЕНТАРІ