У Рівному з пенсіонерів робитимуть бізнесменів

У Рівному з пенсіонерів робитимуть бізнесменів

18.01.12 15:59 0 1506
17 січня 2012 року за сприяння Фундації імені князів-благодійників Острозьких відбулося установче засідання ініціативної групи пенсіонерів, які запропонували створення у м. Рівне Університету третього віку. Дана неприбуткова установа, що може бути благодійною програмою Фундації Острозьких, передбачає навчання пенсіонерів основам сучасного бізнесу, громадської діяльності, ведення сімейного господарства на основі новітніх технологій і методик.

Фундація імені князів-благодійників Острозьких домовилася з Рівненськими відділеннями та філіями банків «Фінансова ініціатива», «Фінанси і кредит», «Альфа банком» щодо забезпечення канцтоварами (папір та ручки) курсів для пенсіонерів з питань здорового способу життя, фінансового управління та комп’ютерної грамотності.

Відділенням «Терра Банку» для власників Много-карток системи соціальних знижок – відкрито можливість вкладати зекономлені від покупок товарів і послуг кошти на депозитний рахунок починаючи зі 100 грн. Тож, зекономлені гроші зможуть ще примножитися.

Коментуючи подію, Руслан Краплич, один із ініціаторів нової благодійної програми сказав: «Університет третього віку може реально продовжити життя людей пенсійного віку, оскільки вони бачитимуть перспективу і зможуть і надалі бути корисними громаді і суспільству. Тому неминуче цю ініціативу мусить підтримати і місцева влада».

Фундація імені князів-благодійників Острозьких
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині знову ...
Наступна новина: Президент прийняв заяву про ...

КОМЕНТАРІ