На Рівненщині учні  гратимуть у волейбол м’ячами української суперліги з волейболу

На Рівненщині учні гратимуть у волейбол м’ячами української суперліги з волейболу

18.01.12 16:03 0 1377
Набір професійних м’ячів для гри у волейбол вартістю близько тисячі гривень кожен та сучасну волейбольну сітку подарував депутат Рівненської обласної ради Данило Корилкевич учням Вовковиївської ЗОШ І-ІІІ ступенів з нагоди відкриття шкільного спортзалу. Більше того, депутат активно сприяв виділенню 127 тисяч гривень для його ремонту з обласного бюджету.

Вже понад два роки в спортивному залі протікала покрівля, та й саме його облаштування бажало кращого. І якщо влітку уроки фізичної культури можна було проводити на стадіоні, то взимку такої можливості не було взагалі ніде.

Іван, учень 11 класу: «Я займаюся спортом вже дуже давно. І вам навіть не пояснити, наскільки прикро, коли їздиш на змагання, почуваєш у собі силу, а головне – бажання досягати високих результатів та перемагати, але не маєш для цього необхідної практики. Бо, в принципі, її й ніде здобути. А для відточення майстерності можеш дозволити собі купити найдешевший м’яч, який прослужить від сили два місяці, а потім його можна буде викинути, бо стане схожий на обшарпану ганчірку».

В свою чергу, вчитель фізкультури Юрій Фенюк додає, що таких подарунків для їхньої школи не робили років з вісім. Зазвичай м’ячі купують два рази в рік за кошт батьків, тоді як подарованих вистачить щонайменше років на півтора. Адже м’ячами такої марки грає суперліга України з волейболу.

Прес-служба Дубенської РДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ