На  Рівненщині затримали  наркоділка

На Рівненщині затримали наркоділка

18.01.12 17:47 0 1444
У поле зору правоохоронців потрапив 36-річний рівнянин Олександр, у помешканні якого згодом було виявлено майже 300 грамів дурман-зілля.

Під час відпрацювання оперативної інформації співробітникам відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків стало відомо, що чоловік має намір збути метамфетамін. Олександр і не підозрював, що продає наркотики чоловікові, який був залучений міліціонерами для проведення оперативної закупки. За один грам «товару» він отримав 100 гривень.

«Зустріч» пройшла вдало — зловмисник не встиг зоглядітися, як його зап’ястя міцно стискали наручники. Та, крім вилученого наркотичного стимулятора, у помешканні чоловіка виявлено ще майже 300 грамів речовини рослинного походження, ззовні схожої на макову соломку. Вилучене відразу ж було направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС.

— За фактом вилучення наркотичної речовини вирішується питання про порушення кримінальної справи, — зазначив начальник ВБНОН УМВС В’ячеслав Кузик. — Остаточне рішення буде прийнято після проведення дослідження.

Олександр раніше вже був судимий за скоєння злочину, передбаченого частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб), але відбувши покарання знову став на «слизький» шлях.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Країна парадоксів - ...
Наступна новина: У Львові продемонструють ...

КОМЕНТАРІ