Україну тероризує кір: найбільше не пощастило Львівщині

Україну тероризує кір: найбільше не пощастило Львівщині

19.01.12 22:32 0 1768
Впродовж останньої доби в Україні на кір захворіло 93 людини.
Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

Згідно з інформацією, в цілому станом на 19 січня на адміністративних територіях країни зареєстровано 1389 випадків підозри захворювання на кір (з них 93 за останню добу).
Найбільша кількість хворих у західних регіонах, зокрема, у Львівській області - 747 (40 за останню добу); Івано-Франківській області - 365 (22 за останню добу); Рівненській області - 77 (15 за останню добу); Закарпатській області - 71 (5 за останню добу); Тернопільській області - 24 (3 за останню добу); Волинській області -16 (за останню добу не зареєстровано жодного випадку підозри захворювання на кір).

У Києві зареєстровано 7 випадків підозри захворювання на кір (1 за останню добу).

На інших адміністративних територіях країни з початку поточного року реєструвались поодинокі випадки підозри захворювання на кір в загальній кількості - 82.

Держсанепідслужба України проводить повний обсяг протиепідемічних заходів з метою недопущення розповсюдження кору.
На адміністративних територіях Львівської області, де реєструється високий рівень захворюваності на кір, обмежено відвідування хворих в стаціонарах і подовжено зимові канікули в навчальних закладах.
Особи, які не щеплені або не мають відомостей про проведену імунізацію проти кору, не допускаються до навчального процесу, тимчасово призупинено навчання в освітніх закладах, де виявлені випадки захворювання на кір.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Мер Львова каже, що ...

КОМЕНТАРІ