Голова Тернопільської облради зустрівся  з представниками компанії «Данон» та низки інших організацій

Голова Тернопільської облради зустрівся з представниками компанії «Данон» та низки інших організацій

25.01.12 21:01 0 3822
Сьогодні, 25 січня, відбулася зустріч голови Тернопільської обласної ради Олексія Кайди з представниками міжнародної благодійної організації «Добробут громад» – Віктором Тересом, Андрієм Галясом, Йосипом Книжицьким. Ця організація співпрацює з компанією «Данон» (Pierre BOU, Ірина Кухтіна (Danone Ukraine) та фондом « Данон Екосистем» (Marc Beverini). представники цих організацій також взяли участь у зустрічі. Йшлося про консолідацію зусиль по успішному впровадженню даного проекту «Проект з розвитку ягідництва в рамках кооперації дрібних виробників» (Проект «Екофрукт») та можливості підписання Меморандуму про подальшу співпрацю.

В рамках зустрічі обговорили плани з впровадження цього проекту, який буде реалізований на базі сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Лосятинське молочне джерело», що в селі Лосятин Кременецького району Тернопільської області.

Очільник обласної ради підтримав впровадження проекту і висловив сподівання, що будуть створені нові робочі місця.

«Значною проблемою для України і Тернопільської області, і зокрема, є трудова міграція. Замість того, щоби працювати на своїй Богом даній землі, наші співгромадяни змушені виїжджати, аби забезпечити свої родини. Однак, є зворотній бік – діти залишаються без батьків, руйнуються сім’ї. Тому обласна рада вітає створення нових робочих місць. Інвестиції повинні йти у наш край задля розвитку нашої економіки, ” – зазначив Олексій Кайда

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чи не доведеться Україні ...
Наступна новина: Фундація імені ...

КОМЕНТАРІ