Фундація  імені князів-благодійників  Острозьких оголошує тендер на проведення тренінгу

Фундація імені князів-благодійників Острозьких оголошує тендер на проведення тренінгу

25.01.12 21:05 0 1878
Фундація імені князів-благодійників Острозьких оголошує тендер на проведення тренінгу з "Локального фандрейзингу" для закладів культури та мистецьких колективів з можливістю проведення тренінгу 30-31 січня в м. Рівне.

Документи на участь просимо присилати на електронну адресу Фундації Острозьких pbofrv@gmail.com з поміткою "Заявка на проведення тренінгу" до 16:00 27 січня 2012 року.

Всі бажаючі повинні прислати такий пакет документів:

1. Резюме;

2. Якщо особа є суб'єктом підприємницької діяльності бажано додати копію свідоцтва про інформаційні або освітні послуги.

За детальнішою інформацією звертайтеся за адресою м. Рівне, вул. Драгоманова, 11, 33028, e-mail: pbofrv@gmail.com, Тетяна Гордєєва (097) 176 80 85, Віктор Пражмовський, (067) 360-83-34, (0362) 22 10 81.

Метою проекту “Антикризова допомога осередкам громадської активності та творчим колективам у здійсненні мобілізаційних (фандрейзингових) кампаній» в рамках проекту Інституту соціокультурного менеджменту «Підтримка процесу розвитку осередків громадської активності на базі закладів культури» за підтримки Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду “Відродження” є надати інформаційну, консультаційну, навчальну підтримку не менше 100 учасникам семінарів (творчим колективам, громадським і благодійним організаціям) різних регіонів України в проведенні благодійних концертів, вистав, виставок, гастролей, метою яких є збір пожертв та надання благодійної допомоги вразливим категоріям громадян, які найбільше постраждали від кризи.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Голова Тернопільської ...
Наступна новина: Газета "Експрес" в знак ...

КОМЕНТАРІ