В Тернополі привітали триразову чемпіонку Європи з біатлону із черговою перемогою на престижних змаганнях

В Тернополі привітали триразову чемпіонку Європи з біатлону із черговою перемогою на престижних змаганнях

04.02.12 18:35 0 1583
Чемпіонат Європи з біатлону в Осрблі (Словаччина) став для українcьких спортсменок надзвичайно результативний. У суботу, 28 січня, вихованка тернопільської біатлонної школи посіла перше місце у спринті, наступний день приніс Олені Підгрушній ще одну перемогу у гонці переслідування. Учора, 2 лютого, найсильнішою в естафеті серед жінок стала українська команда, у складі якої була і наша спортсменка.

Голова обласної ради, президент обласної федерації біатлону Олексій Кайда привітав українських спортсменів із «золотом». «Ми горді з того, що Тернопільщина виховує чемпіонів. Наша біатлонна школа віддавна славиться не лише в Україні, а й у світі. І цьогоріч наші біатлоністки вдало виступили на чемпіонаті Європи у Словаччині. Надзвичайно приємно, що тернопільська спортсменка Олена Підгрушна показала справжній спортивний дух і найкращі результати. Її успіхам, успіхам команди, переконаний, радіє вся Україна, - підкреслив очільник обласної ради та додав. – Тернопільська обласна рада і надалі опікуватиметься модернізацією та реконструкцією біатлонної бази у Підгородньому. У минулому році ми попрацювали над поліпшенням траси, відремонтували та привели до належного рівня житлові та побутові приміщення, де мешкають спортсмени. Надалі докладатимемо зусиль для створення нової траси та стрільбища, щоб наша біатлонна база отримала сучасний світовий рівень. Працюємо над втіленням великого інвестиційного проекту. Вважаю, що тернопільські біатлоністи мають тренуватися у відповідних умовах. Своїми спортивними здобутками вони вже вкотре це довели».

Як зауважила Олена Підгрушна, золоті медалі – це, передусім, наслідок її багаторічної праці, докладених зусиль та тренерського піклування.

Вже сьогдні спортсмени відчувають підтримку обласної ради. Чемпіонка подякувала особисто Олексію Кайді за допомогу в проведенні ремонтних робіт на біатлонній трасі. «Тепер ми можемо тренуватись, не ризикуючи отримати травми на попсутій доріжці. Тим паче, нормальні умови для праці є, безперечно, запорукою майбутніх спортивних звершень», - наголосила біатлоністка.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: В Тернополі презентують ...
Наступна новина: На Рівненщині затримали ...

КОМЕНТАРІ