Розширюється  перелік професій, яким навчатимуть  у Рівненському центрі професійно-технічної  освіти державної  служби зайнятості

Розширюється перелік професій, яким навчатимуть у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості

04.02.12 18:47 0 1580
Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості отримав ліцензії на навчання новим професіям у сфері інформаційних технологій, одна з яких - оператор інформаційно-комунікаційних мереж.

Навчальна програма підготовки за цією професією складена таким чином, щоб слухач отримав базові знання одразу за декількома взаємодоповнюючими напрямами. Навчання триває протягом п’яти місяців. Після завершення випускники отримують свідоцтво державного зразка. Для безробітних, спрямованих у начальний заклад центрами зайнятості, отримання професії безкоштовне. Можливе навчання за кошти роботодавця або за власні.

Методисти навчального закладу стверджують, що після завершення курсу випускник зможе розпочати кар’єру за декількома напрямами: стати монтажником, ремонтником обладнання або продавцем-консультантом у магазині комп’ютерної техніки та периферійного обладнання, менеджером з постачання комп’ютерної техніки та обладнання, помічником системного адміністратора чи адміністратором сайту.
Довідково: Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості здійснює навчання за 51 професією та більш як 200 напрямами підвищення кваліфікації. У 2011 році тут проходили навчання 7056 слухачів, з них понад 1400 безробітних, спрямованих центрами зайнятості інших областей України.


Рівненський центр професійно-технічної освіти ДСЗ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ