Голова Львівської міськради Павлюк у ЛТЕІ не навчався - офіційно

Голова Львівської міськради Павлюк у ЛТЕІ не навчався - офіційно

08.02.12 12:54 0 3398
Львівський торгово-економічний інститут (сьогодні – Львівська комерційна академія, - ред.) офіційно підтвердив, що Василь Павлюк у них не навчався.

Як повідомляють «Новини Львова», тепер і “свободівець” відхрещується від цієї інформації. Мовляв, ніколи й не вказував, що був студентом цього вишу.

Раніше ж на офіційному сайті Львівської міської ради, у біографії В.Павлюка містилася інформація, за якою він здобув вищу освіту в Львівському торгово-економічному інституті.

Окрім цього, увласноручно написаній автобіографії Василя Павлюка, яку ZAXID.NET вдалось отримати з джерел у Львівській міській територіальній виборчій комісії, вказано: «1980-1985 навчався у Львівському торгово-економічному інституті за спеціальністю бухгалтер. Освіта вища».

 «Та законом України не передбачено, що за обман виборців секретар ради може позбутися посади. Водночас однопартійці заступника Тягнибока переконують - Павлюк нікого не обманював», – зазначають «Новини Львова».

Додамо, що і раніше ректор Львівської комерційної академії Іван Копич у коментарі ZAXID.NET наголошував, що секретар Львівської міської ради Василь Павлюк у них не навчався.

Нагадаємо, як випливає з розслідування, опублікованого на ZAXID.NET, подана Василем Павлюком до Центральної виборчої комісії і Львівської міської виборчої комісії інформація, ймовірно, є неправдивою. Сам Василь Павлюк стверджує, що має вищу освіту, надаючи при цьому диплом спеціаліста, виданий 24 червня 2011 року Луцьким інститутом розвитку людини.

В опублікованому розслідуванні вказано, що раніше Василь Павлюк подавав інформацію про те, що в 1985 році закінчив Львівський торгово-економічний інститут, отримавши економічну освіту. Однак після того, як в міській раді розпочали перевірку дипломів працівників мерії, секретар міськради, згідно з джерелами, почав приховувати дані про цю вищу освіту.

Секретар Львівської міської ради натомість стверджує, що його совість перед Богом і виборцями є чистою.

 

Джерело: 
Новини Львова, ZAXID.NET

 

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Відкритий лист М. С. ...
Наступна новина: На Рівненщині чоловік за ...

КОМЕНТАРІ