На Рівненщині чоловік за годину пограбував двох людей

На Рівненщині чоловік за годину пограбував двох людей

08.02.12 13:10 0 1422
Вечірня «прогулянка» містом для 20–річного мешканця Радивилівщини Миколи закінчилася у райвідділку міліції. Адже спритний молодик за годину встиг пограбувати двох місцевих жительок. До скількох іще подібних злочинів він причетний, нині з’ясовують слідчі. А от завдяки небайдужим громадянам, яких покликала на допомогу одна із постраждалих, зловмисника вдалося затримати за «гарячими» слідами.

Близько 18 години на вулиці Почаївській районного центру парубок, збивши з ніг 32-річну Наталю, вирвав у неї сумку. Таким чином зловмисник отримав чималу здобич — майже сімсот гривень, мобільний телефон, дві картки поповнення та інші особисті речі. З награбованим Микола втік до одного із кафе-барів містечка. Там, для хоробрості, випив пляшку горілки та пішов знову шукати собі легкого заробітку.

Вже через годину молодик уже перевіреним способом зазіхнув на майно 44-річної Ніни. Однак, жінка так просто зі своєю власністю розлучатися не збиралася і сумку з рук не випустила. Натомість, почала кликати на допомогу. Микола ж від несподіваного повороту подій кинувся тікати…

За лічені хвилини, реагуючи на повідомлення про злочин, на місце події прибули працівники райвідділу міліції, які чергували у складі групи швидкого реагування. Завдяки їх кваліфікованим діям та очевидцям події невдовзі на руках нападника замкнулися кайданки, а потерпілим міліціонери повернули награбоване майно.

— За фактами грабежів порушено кримінальну справу, за скоєння яких Кримінальним кодексом України передбачено покарання до шести років позбавлення волі, —зазначив начальник Радивилівського РВ УМВС Володимир Качан. — До зловмисника нині застосовано запобіжний захід — підписка про невиїзд. Тривають слідчі дії.

СЗГ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівному відбудеться ...

КОМЕНТАРІ