У Тернополі зареєстрували комсомол

У Тернополі зареєстрували комсомол

19.02.12 23:01 0 1497

Обласну організацію Ленінської Комуністичної спілки молоді України нещодавно зареєструвало обласне управління юстиції.
Очолює обласну організацію комсомолу 24-річна тернополянка Ірина Решетникова.


- Установчі збори нашої організації відбулися ще у квітні минулого року, - розповіла пані Решетникова. - Після їх проведення ми подали документи в обласне управління юстиції і ось нещодавно нашу молодіжну організацію офіційно зареєстрували.
Згідно зя статутом, у ЛКСМУ можуть вступити молоді люди від 14 до 28 років. Перебувати в організації можуть люди віком до 35 років.
- Зараз Тернопільська обласна організація ЛКСМУ налічує понад 20 учасників, - розповіла Ірина Решетникова. - Це в основному молоді люди віком від 17 до 25 років. Серед учасників організації є як студенти, так і працюючі люди.

Сама ж Ірина Решетникова раніше працювала торговим представником, якийсь час також торгувала у магазині. Тепер займається виключно партійною роботою. У листопаді минулого року вона закінчила партійну школу при центральному комітеті Компартії України.
- Більшість молодих людей про комсомол чули від своїх батьків, дідусів та бабусь, - розповідає перший секретар Тернопільського обкому КПУ Василь Паразінський. - Але через цю організацію колись пройшли мільйони людей і це були кращі роки нашого життя. Усі колишні та й навіть теперішні державні діячі пройшли через комсомол. Зараз молоді люди до нас вступають свідомо, адже наша організація дає їм можливість реалізуватися та захистити свої права.

Як розповів Василь Паразінський, впродовж минулого року вони організували кілька заходів для комсомольців Тернопільщини. Представники нашої області брали участь у комсомольському злеті Західної України, який проводили на Івано-Франківщині, а також на всеукраїнському злеті. Комсомольці Тернопільщини їздили на екскурсію у Шепетівку, де відвідали музей відомого радянського письменника Миколи Островського.
- Під час відвідин музею п'ятьох молодих людей ми прийняли в комсомол і вручили їм квитки. - розповів Василь Паразінський.

20minut.ua

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Рівненські таксисти ...
Наступна новина: Тернопіль: хлопець рятував ...

КОМЕНТАРІ