Священика, що їздив п’яним, на три місяці перевели в дяки

Священика, що їздив п’яним, на три місяці перевели в дяки

20.02.12 09:40 0 1634

  Священика Київської митрополії УПЦ МП Миколу Клименка, який напідпитку напав з кулаками на авто ДАІ, відсторонили від служіння на три місяці. Також як спокутування керівництво церкви призначило йому нести послух церковного дяка протягом трьох місяців.

 

Сам священик попросив вибачення у священнослужителів і суспільства за свій вчинок. "Я відчуваю почуття сорому за скоєне... Щиро каюся. Саме таким чином мене відвідав Господь, і це стало для мене хорошим уроком", - сказав Клименко.

 

Він нагадав, що наближається Великий піст, який "завжди супроводжує боротьба з гріхом, посилюються спокуси, ворог невсипно бореться в нас". "Хочу наголосити: те, що відбулося - це мій особистий гріх. Нехай ця ситуація не стане спокусою для всіх, хто любить Христа, не похитне вашу віру... Ще раз прошу вибачення у Бога і у вас ", - сказав священик.

 

Раніше в УПЦ МП запевнили, що покарання Клименка буде суворим. "Священик є священик. Це може бути заборона служіння, позбавлення сану", - заявили в церкві.

 

Нагадаємо, 8 лютого у Києві працівники ДАІ затримали священика, який у нетверезому стані керував позашляховиком і ледь не збив кількох пішоходів.

 

Джерело : zaxid.net

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Митрополит Володимир ...
Наступна новина: На Рівненщині двоє ...

КОМЕНТАРІ