На Рівненщині чоловік за допомогою ножниць вчинив пограбування

На Рівненщині чоловік за допомогою ножниць вчинив пограбування

22.02.12 13:45 0 1543
Учора, 21 лютого, близько 19.00 до чергової частини Рівненського МВ зателефонувала 26-річна рівнянка Марія, яка повідомила, що невідомий юнак, погрожуючи фізичною розправою продавчині магазину «Сова», заволодів грошима в сумі 300 гривень, після чого зник у невідомому напрямку. За лічені хвилини працівники міліції вже опитували потерпілу та свідків розбійного нападу.

Коли працівники міліції переступили поріг торгівельного закладу то побачили там невисокого росту з переляканими очима дівчину. Продавець розповіла вартовим порядку, що на неї щойно був здійснений розбійний напад. Невідома особа погрожуючи вбивством, приставивши ножиці до її шиї заволоділа коштами, які знаходились в касі.

Відразу було орієнтовано всі наряди міліції, які знаходились поруч із місцем злочину. За прикметами, які надали свідки упродовж двох годин розбійника було затримано.

Наразі, 20-річний рівнянин Іван перебуває під вартою. У ході попереднього допиту він вказав, що розбійний напад вчинив після того, як витратив гроші в інтернет-клубі. Стосовно нього порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 187 КК України (Розбій), яка передбачає до семи років позбавлення волі.

Сьогодні начальник УМВС Василь Лазутко в присутності керівників галузевих служб обласного управління міліції за своєчасне надання інформації, злагодженим діям працівників міліції й населення Рівного, завдяки яким зловмисника вдалося затримати, а злочин розкрити за гарячими слідами нагородив Почесною грамотою УМВС за сміливість 26–річну Марію та грошовими винагородами двох інспекторів патрульно–постової служби 3–го взводу патрульної служби Рівненського МВ: старшого сержанта міліції Миколу Кочубея та його колегу молодшого сержанта міліції Віталія Кушнірчука.

– Мені особливо приємно нагороджувати співробітників міліції, які за допомогою небайдужих громадян за гарячими слідами розкривають злочини. Від усіх правоохоронців Рівненщини я щиро дякую цій сміливій пані, яка не побоялась, не розгубилась, а вчасно зателефонувала до міліції. Побільше б таких свідомих громадян, які не на словах, а на ділі стають справжніми помічниками у нашій не простій роботі, – звернувся до присутніх в залі колегії УМВС головний міліціонер області Василь Лазутко.

Тамара ЛИСЕНКО, СЗГ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернополянка здобула ...
Наступна новина: На Рівненщині чоловік ...

КОМЕНТАРІ