На Рівненщині чоловік перерізав горло односельчанину

На Рівненщині чоловік перерізав горло односельчанину

24.02.12 15:55 0 1457
Про скоєне жорстоке вбивство 53-річного мешканця села Підлужне Костопільського району Геннадія* зловмисник повідомив правоохоронців сам. Чи то алкоголь вдарив у голову, чи то давні образи далися взнаки, та 23-річний Василь* опам’ятався лише після того, як його односельчанин уже не дихав.

Близько 23 години 22 лютого на мобільний телефон дільничного інспектора Костопільського райвідділу Ігора Бицюка зателефонував 23-річний Василь. Повідомлення шокувало міліціонера. Адже він стверджував, що перерізав горло своєму односельчанину Геннадію*. Про дану подію дільничний відразу повідомив чергову частину.

Після приїзду на місце події слідчо-оперативної групи на чолі з начальником районної міліції Сергієм Гандзелевським, перед правоохоронцями постала страшна картина – бездиханне тіло чоловіка лежало посеред кімнати. Вбивство вирізнялося особливою жорстокістю, адже чоловіку були нанесені тілесні ушкодження та перерізане горло. У правоохоронців та сільського голови ця подія викликала цілу низку запитань, адже обидва чоловіки ніколи не виявляли ознак агресії і вели спокійний, розмірений спосіб життя. Та припущення причини скоєного у них одностайне, адже Василь, перед цим як зайти до пенсіонера, добряче випив. Захотілося, з’ясувати причину того, чому Геннадій не виконав дану ще кілька днів тому обіцянку порубати дрова. Неприємна розмова згодом переросла у конфлікт. Дія алкоголю та неконтрольованість своїх вчинків призвели до непоправного. Якоїсь миті, молодик взяв ніж та перерізав горло пенсіонеру. Після цього Василь подався додому, де розповів усе батькам, а згодом і зателефонував дільничному.

— За частиною 1 статті 115 Кримінального Кодексу України (Умисне вбивство) порушено кримінальну справу, — повідомив начальник Костопільського РВ УМВС Сергій Гандзелевський. — Санкція якої передбачає покарання до 15 років позбавлення волі.

Наразі Василь знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Триває слідство.

* З етичних міркувань імена змінено

Вікторія КОРНЮША, Костопільський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Гайтанівський" скандал ...
Наступна новина: На Рівненщині трирічна ...

КОМЕНТАРІ