Янукович вирішив не виганяти Азарова

Янукович вирішив не виганяти Азарова

24.02.12 20:48 0 1335
Прем’єр-міністр України Микола Азаров працюватиме на своїй посаді. «Той досвід колосальний, який є у Азарова, потрібно використовувати. У нього є цей потенціал», – сказав Президент України Віктор Янукович в інтерв’ю журналістам Євгенію Кисельову, Савіку Шустеру та Андрію Куликову.

Глава держави підтвердив, що питання про нового керівника Кабінету Міністрів порушувалося. «Ми дуже відкрито цю тему обговорювали у вузькому колі. Спочатку без Миколи Яновича, а потім з Миколою Яновичем... Ми дійшли однозначного висновку, що Азаров – з його перевагами і недоліками – на даному етапі виконав свою місію гідно», – підкреслив Віктор Янукович. Президент, зокрема, звернув увагу, що в складних умовах Урядові вдалося досягти зростання економіки.

«Так, він (Азаров) «нахапався» негативу, але ж ми маємо бути справедливими - це не його особисті недоліки, це недоліки, за великим рахунком, ті, які загалом мала влада щодо багатьох питань. А він як керівник виконавчої влади, звичайно, більше ніж будь-хто інший несе за це відповідальність», – зазначив Президент.

Прес-служба Президента України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ