На Рівненщині у центрі зайнятості провели тренінги з роботодавцями

На Рівненщині у центрі зайнятості провели тренінги з роботодавцями

25.02.12 01:50 0 1539

Представники Львівської консалтингової компанії «АйКю Холдинг» на замовлення Костопільського районного центру зайнятості провели тренінгові заняття з роботодавцями. Теми тренінгів - «Трудовий договір: порядок прийому на роботу, зміни умов трудового договору та підстави його припинення», «Правове регулювання відпусток».  Участь у заняттях взяли 20 роботодавців району.

 

Тематика тренінгів викликана актуальністю для роботодавців питань дотримання законодавства при прийомі та звільненні працівників, укладанні трудового договору, внесенні у разі потреби до нього змін та доповнень, розірванні трудового договору та припиненні трудових відносин. Важливою була також інформація про законодавчі нововведення при наданні відпусток найманим працівникам, види відпусток та їх тривалість. 

Для закріплення пройденого матеріалу бізнес-тренер спільно з роботодавцями ставили та вирішували ситуаційні задачі. Учасники отримали відповіді на запитання, які виникають у повсякденній діяльності, обмінялись думками з приводу тих чи інших виробничих ситуацій.

 

Роботодавці за їх згодою пройшли анкетування, а також отримали сертифікати про участь у тренінгових заняттях.

Систематичне проведення у центрі зайнятості різнопланових семінарів та тренінгів сприяє легалізації трудових відносин, дотриманню норм трудового законодавства, соціальних гарантій найманих працівників, формуванню загальної правової культури соціально відповідального роботодавця.

 

Рівненський Центр Зайнятості 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ