На Рівненщині мати з сином вчинили підступне пограбування

На Рівненщині мати з сином вчинили підступне пограбування

25.02.12 18:00 0 1678
Нажаль, останнім часом громадяни все частіше потерпають від крадіжок особистого майна. Любителі легкої наживи подекуди не цураються нічого, що потрапляє в поле їх зору, з чого можна було б швидко отримати легкі гроші, які в подальшому, здебільшого витрачають на оковиту або ж на власні потреби.

До райвідділу міліції із заявою про крадіжку металевої рельси з подвір'я власного господарства звернувся 76-річний Мефодій, житель села Довгошиї Млинівського району.

Старший дільничний інспектор міліції Іван Винокур та дільничний інспектор міліції Роман Гасяк, не гаючи часу, провели пошукові заходи, в ході яких було встановлено зловмисників.

Як з'ясувалось, того дня 42-річна Галина, жителька села Посників, разом зі своїм 20-річним сином Олександром, їхали підводою до лісу. Дорогою завернули у сусіднє село до свого знайомого Мефодія, в якого мали на меті позичити гроші. Однак чоловік їм відмовив, мотивуючи своє рішення тим, що на даний час «вільних» коштів, немає. Щоб не залишати оселю з пустими руками, Галина попросила пляшку горілки. Добродушний та щирий господар не зумів відмовити. Доки він її ніс, жінка разом із сином встигли погрузили на воза металеву рейку, яка лежала у дворі пенсіонера. Забравши оковиту вони поїхали далі. Пенсіонер не відразу помітив зниклу річ, а тому і звернувся в міліцію за кілька днів потому.

- За місцем проживання мати та син характеризуються негативно, - коментує дільничний інспектор міліції Млинівського райвідділу Роман Гасяк. - Олександр перебуває під профілактичним наглядом співробітників міліції, оскільки неодноразово судимий за крадіжки.

За цим фактом слідчим відділенням Млинівського райвідділу міліції порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років. Триває слідство.

Олена ВІШНЯКОВА, Млинівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: На Рівненщині у центрі ...
Наступна новина: Чернівецьке ДАІ влаштувало ...

КОМЕНТАРІ