Чернівецьке ДАІ влаштувало погоню в центрі міста

Чернівецьке ДАІ влаштувало погоню в центрі міста

25.02.12 20:16 0 1901
У повідомленні  чергового по УМВС України в Чернівецькій області  йшлось про те, що водій та пасажир легковика  на одній з вулиць Чернівців викрали з   автомобіля ноутбук та  ІРОD.Інформацію про потребу негайно затримати автомобіль «ВАЗ-2109» наряди обласної автоінспекції отримали по  радіозв'язку.

 

Операція пошуку розпочалась о 9 годині 38 хвилин, а вже  через 15 хвилин після початку орієнтування наряд ДПС ДАІ помітив розшукуваний автомобіль. На вимогу зупинитися  «дев'ятка» відповіла втечею, порушуючи правила дорожнього руху та створюючи небезпеку для інших учасників дорожнього руху.

 

 Зважаючи на  інтенсивний рух в центрі міста, екіпаж поставив перед собою завдання не втратити, передусім, переслідуваного з поля зору.

 Незабаром  на перехресті вулиць Т. Шевченка та В. Маяковського працівники ДАІ помітили, що з автомобіля «на ходу» вискочив чоловік. Вжитими оперативними заходами працівники ДАІ затримали втікача, а згодом і автомобіль підозрюваних. Ними виявились 40-ка та 42-річний мешканці Чернівців, як згодом з'ясувалось, громадяни іншої держави.

 

 При затриманні підозрювані вчинили фізичний опір, завдали співробітникам ДАІ тілесних ушкоджень, що дало  підстави   капітанам міліції Едуарду Дущаку та  Юрію Максим'юку застосувати прийоми рукопашного бою та спеціальні засоби - наручники.

 

На даний час прокуратурою Першотравневого району м. Чернівці за фактом злочину порушено кримінальну справу за ст.185 ч.2. КК України. Затриманих поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 5)
Наступна новина: В Україні ...

КОМЕНТАРІ