Львівських учнів навчать миритися англійською

Львівських учнів навчать миритися англійською

01.03.12 21:44 0 1530

1 березня у Львівському навчально-виховному комплексі імені Василя Стуса, для учнів гімназії буде проведено англомовний тренінг «Розв'язання конфліктних ситуацій», повідомив прес-центр Львівської міської ради.

 

Тренінг організований за підсумками участі учнів гімназії у швейцарському проекті «Молодь  - лідери Європи», а зокрема поїздки дітей протягом січня 2012 року у Kinderdorf (Швейцарія). Захід буде в аудиторії № 109, початок о 13.00 год.

 

Захід проводиться з метою вдосконалення лідерських здібностей учнів, навчання довіри, відкритості і позитивної реакції на конфліктні ситуації.На тренінгу «Розв'язання конфліктних ситуацій» учні представлять: мультимедійну презентацію програми «Молодь - лідери Європи»; роботу в групах та в парах  «Обговорення конфліктних ситуацій, які виникають у поведінці серед підлітків»; будуть також рольові ігри (драматизація конфліктних ситуацій та їх вирішення); медитація  та ігри на вирішення конфліктних ситуацій: «Конфлікт - гра», «Комплімент - гра».заступник директора з навчально-виховної роботи НВК ім. В. Стуса  Олена Артюх.

 

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівські дзюдоїсти - ...

КОМЕНТАРІ