на Рівненщину завітав Найсильніший чоловік Світу

на Рівненщину завітав Найсильніший чоловік Світу

04.03.12 10:13 0 1730

3 березня  до Рівного завітав Василь Вірастюк ­-  найсильніша людина Світу, Стронгмен. Він  провів  тренування у «Фітнесспорті» на запрошення власників клубу.

Також, український богатир зустрівся  зі спортсменами й студентами НУВГП. З якими він спілкувався  та ділився власним досвідом, давав поради майбутнім чемпіонам.

Хлопці навперебій задавали йому запитання.

 

 Розкажіть, як розпочинався ваш спортивний шлях ??

 

 «Спочатку я займався Футбол вільна боротьба, плавання,  Штовхав ядро...до 99 року став майстром спорту...мені пропонували поїхати на олімпіаду, але вирішив відмовитись.. Так життя склалось, що я змінив свою спеціалізацію. »

 

Яке ваше найбільше досягнення у спорті ?

 

«Найбільше досягнення спортивне...їх було декілька, і вони по своєму важливі. Вадливим був чемпіонат світу, де ми виборювали звання найсильнішої нації світу. Загалом, коли я був в спорті, він був весь яскравим.»

 

Поділіться з нами секретом свого успіху ?

 

«В мене він є, але  це не значить що він підійде вам. Найголовніше те, що я завжди робив свою справу на 200 відсотків. Я любив те, чим займався. Саме  тому, певно, і досяг успіху. Говорити про секрети успіху можна довго,  їх багато.  Найголовніший - це  любов до праці. Коли ти не боїшся труднощів, болі. Не мені вам розповідати , ви всі ходите в зал, я так сподіваюсь, і знаєте, як важко це дається на тренуваннях. Тому деколи треба, як кажуть, «закусити», і далі працювати. До такого стану, коли «не можу».

Ось це найголовніше. Впертість, характер. Краще проявити його в тренажерці, чим на вулиці.»

 

Чи не вважаєте, що ваша неймовірна сила є даром від Бога ?

 

«Я би мак можна булою. Як в казці, пролежав 33 роки на пічці,  ні з того ні з сього встав, і пішов дерева рвати. Насправді ж все інакше.

Звичайно, коли б  я родився інакших габаритів, можливо, не так склалося  б життя.

 

Подарунки природи - складна справа. Якщо у тебе є музичний слух, або почуття такту - ти будеш хорошим танцюристом. Але проблема в тому, що не кожен може талант в собі розкрити. Подекуди людина талановита його губить, і це дуже часто стається. Коли таланту багато, він легко втрачається, але коли його мало, все навпаки. Людина йде в тренажерний зал, чи басейн  і там пропадає днями і ночами. Спорт формує характер. Тренер дає такі уроки, які не дадуть викладачі, а можливо навіть деякі батьки. Спорт вчить поважати старшого і  свого суперника. Вчить  взаємоповазі. А це  дуже важливо.»

 

 Після зустрічі студенти ділилися враженнями :

 

 - Це було чудово! Так просто, в реальному житті,  побачити найсильнішу людину світу це вже щось.

 

 - Ця зустріч однозначно сильно вплинула на моє життя. Я зрозумів до чого варто прагнути, а на що звернути увагу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: На Черкащині жорстоко ...
Наступна новина: На Рівненщині дідусь ...

КОМЕНТАРІ