На Буковині син сокирою вбив матір

На Буковині син сокирою вбив матір

05.03.12 06:49 0 1667

Вчора близько 9-ї ранку в с.Романківці Сокирянського району, у власному житловому будинку з чисельними колото-різаними ранами голови та обличчя було виявлено тіло 75-річної жінки. Прийшовши в гості до господарства тіло жінки виявила її донька.

Вжитими заходами працівниками управління карного розшуку УМВС та Сокирянського РВ за скоєне встановлено та затримано 34-річного місцевого жителя, який виявився сином потерпілої. Того вечора чоловік прийшов до дому перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння.  Під час виниклої суперечки на побутовому ґрунті, він умисно наніс біля 10 ударів сокирою в область голови своїй матері, яка від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці події. Після скоєного син з місця події втік.  Причиною суперечки зі слів затриманого  стали гроші які нібито мати без його дозволу витратила на оковиту. Чоловіка який раніше вже відбував покарання за хуліганство, заарештовано і поміщено в ізолятор тимчасового тримання. 

За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ст. 115 ч.1 Кримінального кодексу України - умисне вбивство.

 

Сектор зв'язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецікій області ...
Наступна новина: На Львівщині підприємець ...

КОМЕНТАРІ