На Рівненщині дівчина вбила  батька

На Рівненщині дівчина вбила батька

08.03.12 00:56 0 1569

Цими вихідними у Здолбунові побутові чвари між батьком і дочкою закінчилися кривавою драмою. 24-річна Ірина з усієї сили вдарила свого 68-річного батька по голові спочатку праскою, а потім добила татуся сокирою...

 

 До оселі свого батька Ірина навідувалася частенько під дією оковитої. Цього разу жінка не зрадила своїм традиціям, та прийшла на гостину до ненька «під мухою».  Непутящій донечці тато Іван зробив чергове зауваження, з приводу того, що вона постійно пиячить і не доглядає за дітьми. Як стало відомо, у Ірини троє дітей, двоє старших проживають з їх батьком, а на найменшу дитину жінка вже позбавлена батьківських прав. П´яна молодиця, зреагувала на слова чоловіка досить несподівано агресивно - вона спочатку схопила праску та щосили вдарила його два рази по голові. Від ударів чоловік впав на підлогу. На цьому Ірина не зупинилася та пішла у майстерню де взяла сокиру. Останні декілька ударів по голові та шиї, поставили крапку у житті близької людини.

 

Через деякий час молода жінка побігла до сусідки та попросила її зателефонувати в міліцію. З місця події Ірина нікуди не пішла, а стала чекати правоохоронців.

 

- Стосовно підозрюваної порушено кримінальну справу за ознаками вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), - зазначив начальник Здолбунівського РВ Юрій Сірак. - Санкція якої передбачає до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Наразі Ірина знаходиться в Рівненському СІЗО. Триває  слідство.

 

Вікторія ГЕТМАНЧУК, Здолбунівський РВ.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині ...

КОМЕНТАРІ