Водії Львова одягнуть костюми на роботу

Водії Львова одягнуть костюми на роботу

09.03.12 13:02 0 1305

У європейському місті - якісні послуги. Як повідомили в управлінні транспорту та зв'язку, від завтра, 8 березня, на одному з радіальних маршрутів буде запроваджено єдиний стандарт одягу для водіїв. Відтак, на радіальному маршруті №3а усі водії працюватимуть у блакитних сорочках та темних краватках.

 

«Єдиний стандарт одягу водіїв у Європі - це нормальна практика. Водії, як і будь-які інші працівники, повинні дотримуватись корпоративної етики. Вже тривалий час багато говорилося про необхідність змін, про покращення якості та культури перевезень. Саме тому таку практику ми запроваджуємо вже цього тижня на радіальному маршруті №3а. Згодом на такий стандарт роботи буде переведено і інші маршрути» , зазначив заступник начальника управління транспорту та зв'язку Андрій Білоус.

 

Як повідомили в управлінні транспорту, також на цьому маршруті планують облаштувати зупинки громадського транспорту спеціальними табличками, де будуть чітко розписані графіки руху.

 

«Наразі визначаємо зупинки, де будуть облаштовані такі таблички. Ведуться перемовини з фірмою, яка друкуватиме таку інформацію», повідомив Андрій Білоус.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові з'явився ...
Наступна новина: На Львівщині «ВАЗ» наїхав ...

КОМЕНТАРІ