Місто Рівне отримає нагороду в Каннах

Місто Рівне отримає нагороду в Каннах

10.03.12 21:27 0 2155

Міський голова Рівного відбув до Франції. У Каннах він отримає нагороду за те, що Рівне ввійшло до десяти найкращих для ведення бізнесу та інвестиційного розвитку міст Європи з кількістю населення до 250 тисяч, повідомляє газета " Рівне Вечірнє"

 

Цю відзнаку Рівне отримало, взявши участь у міжнародному конкурсі «Європейські міста та регіони майбутнього 2012/13». Цей конкурс організував журнал «FDI Intelligence», який є підрозділом міжнародної ділової газети «The Financial Times».

 

Міста оцінювали за такими критеріями: економічний потенціал, людські ресурси, ефективність витрат на ведення бізнесу, якість життя, якість інфраструктури, легкість ведення бізнесу. Участь у конкурсі взяли 253 міста і 110 європейських регіонів. Всі міста були розділені на 4 категорії залежно від кількості населення. Вручать нагороди на Міжнародному форумі інвестиційної власності, який проходить цього тижня у Каннах.

 

Про те, які насправді у Рівному справи з інвестиціями, ми попросили розповісти Олену Новак-Семенович, яку торік призначили начальником міського управління стратегічного розвитку та інвестицій:

- Торік Рівне отримало 146,3 мільйона доларів прямих іноземних інвестицій. Найбільше їх вкладали в торгівлю, ремонт автомобілів, побутових виробів та предметів особистого вжитку - 39,4 мільйона доларів, у промисловість - 35,5 мільйона доларів та в діяльність транспорту і зв'язку - 33,3 мільйона доларів. Обсяг внутрішніх інвестицій за 9 місяців торік сягнув 485,2 мільйона гривень. Це ті дані, які нам надало управління статистики, зібравши їх в існуючих у Рівному підприємств.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 9)
Попередня новина: На Рівненщині жінкам ...
Наступна новина: Івано-Франківці ...

КОМЕНТАРІ