На Рівненщині дідусеві за гостинність віддячили крадіжкою

На Рівненщині дідусеві за гостинність віддячили крадіжкою

11.03.12 13:21 0 1301

На жаль, останнім часом громадяни все частіше потерпають від крадіжок особистого майна. Любителі легкої наживи подекуди не цураються нічого, що потрапляє в поле їх зору, з чого можна було б швидко отримати легкі гроші, які в подальшому, здебільшого витрачають на оковиту або ж на власні потреби.


До райвідділу міліції із заявою про крадіжку металевої рельси з подвір'я власного господарства звернувся 76-річний Мефодій, житель села Довгошиї Млинівського району. Як з'ясувалося, того дня 42-річна Галина, жителька села Посників, разом зі своїм 20-річним сином Олександром, їхали підводою до лісу. Дорогою завернули у сусіднє село до свого знайомого Мефодія, в якого мали на меті позичити гроші. Однак чоловік їм відмовив, мотивуючи своє рішення тим, що на даний час "вільних" коштів, немає. Щоб не залишати оселю з пустими руками, Галина попросила пляшку горілки. Добродушний та щирий господар не зумів відмовити. Доки він її ніс, жінка разом із сином встигли погрузили на воза металеву рейку, яка лежала у дворі пенсіонера. Забравши оковиту вони поїхали далі. Пенсіонер не відразу помітив зниклу річ, а тому і звернувся в міліцію за кілька днів потому.
За місцем проживання мати та син характеризуються негативно. Олександр перебуває під профілактичним наглядом співробітників міліції, оскільки неодноразово судимий за крадіжки. За цим фактом слідчим відділенням Млинівського райвідділу міліції порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкцією якої передбачено покарання у виглядіпозбавлення волі на строк до п'яти років. Триває слідство.

 

Джерело : прес-служба УМВС у Рівненській області.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ