Бійка в нічному клубі на Волині закінчилася поножовщиною

Бійка в нічному клубі на Волині закінчилася поножовщиною

11.03.12 14:03 0 1716
Суперечка між двома чоловіками в нічному клубі Нововолинська переросла в бійку, а закінчилася - різаниною. Щоб втихомирити «бійця», довелося викликати правоохоронців, як повідомили у СЗГ УМВС Волині.

До Нововолинського відділу Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області 6 березня близько 3 години ночі надійшло повідомлення про бійку в одному із нічних клубів міста.

 

До розважального закладу оперативно скерували наряд охорони, який втихомирив розбишаку.

Правоохоронці встановили, що під час перебування в нічному клубі між двома місцевими молодиками виникла суперечка, яка швидко переросла в конфлікт. У хід пішов навіть ніж, який міліціонери вилучили під час затримання правопорушника.

 

Унаслідок непорозуміння між чоловіками Володимир отримав дві різані рани обличчя й ноги та кілька синців. Тілесні ушкодження постраждалому спричинив 20-річний Іван. Проти нього ( він, до речі, вже мав проблеми із законом), порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Наразі чоловік затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ