У Львові студенти вручили Табачніку «Орден Голодранців»

У Львові студенти вручили Табачніку «Орден Голодранців»

12.03.12 21:36 0 1526

Сьогодні, 12 березня, об 11.15 у Львові на площі біля пам'ятника Івану Франку відбувся флеш-моб «Вручення Табачніку «Ордену Голодранців» за участі близько 10-ох студентів та журналістів, повідомляє "mediastar".

 

Акція пройшла у вигляді імпровізованої церемонії нагородження. Ведуча оголосила за які такі заслуги Табачнику було присвоєно цей орден у другі роковини його правління як Міністра АбрАзАвАнія: «за видатні заслуги у нищенні освіти, переписуванні історії, заниження стипендії нижче прожиткового мінімуму, скороченні уроків української мови та літератури у школах, спробі вилучення з навчальних програм предмету Історія України, скороченні кількості вищих навчальних закладів та інше».

 

Сам орден було зроблено у вигляді великої «звізди», в центрі із випуклим горильєфом, що нагадував своїми обрисами місце на якому сидимо, і підписаний «Орден Голодранців», як символ ставлення всього студентства до міністра.

 

Акція пройшла в межах АнтиТабачної кампанії та руху «Голодні студенти», метою є звільнення Дмитра Табачника з посади міністра освіти України.

 

- «АнтиТабачна кампанія солідарна з студентами тих вишів, яким не доплатили стипендії, та з тими ректорами, які отримали незаслужені догани від Табачника, і вкотре висловлюємо йому свою недовіру», - наголосив один із організаторів акції Андрій Шпіцер.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 9)
Попередня новина: На Львівщині чоловік ...
Наступна новина: Саркозі зацідив помідором в ...

КОМЕНТАРІ