На Тернопільщині чоловік віддячив другу  -  розбив автівку

На Тернопільщині чоловік віддячив другу - розбив автівку

13.03.12 07:00 0 1394

Не вдалося «по доброму» розійтися 22-річному тернополянину та 23-річному мешканцю Зборова у вирішенні фінансового конфлікту. За допомогою довелося звертатися до працівників Зборівського райвідділу внутрішніх справ.


Вирішив якось 22-річний мешканець обласного центру навідатися у гості до свого друга, який проживає у Зборові. Молоді люди раніше разом навчалися і з того часу товаришують. Приїхав гість власною автівкою. Друзі зустріч відзначили спиртним. Щоб не ризикувати, та не їхати напідпитку додому, мешканець Тернополя вирішив заночувати. Цим і скористався господар.

Допоки гість спав, 23-річний зборівчанин без дозволу витягнув з його куртки ключі від машини. Як згодом зізнався, дуже кортіло покататися на чужому авто. Та заїхати далеко не вдалося - перешкодою стало дерево. Як результат, вщент розбита передня частина автомобіля марки «Опель Вектра». Сам же винуватець дорожньо-транспортної пригоди відбувся лише декількома подряпинами.


Зникнення свого транспортного засобу власник виявив зранку. Крадія шукати не довелося, він сам зізнався у скоєному. Та відшкодовувати збитки відмовився. Довелося потерпілому за допомогою звертатися до працівників районної міліції. Наразі проводиться розслідування, порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 289 КК України - незаконне заволодіння транспортним засобом.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині затримано ...

КОМЕНТАРІ