На Львівщині затримано малолітніх грабіжників

На Львівщині затримано малолітніх грабіжників

13.03.12 10:26 0 1413

Не вдалою виявилась спроба крадіжки одразу двох вантажних автомобілів у 14-річного та 15-річного жителів Сокальського району. Малолітні злочинці намагались завести двигун спершу однієї, а потім й іншої вантажівки, але все було марними стараннями.



Начальник Сокальського райвідділу міліції Володимир Спічак розповів, що двоє неповнолітніх жителів Сокальського району домовились про крадіжку мопеда «Дельта». Діставшись до села Борятин (один із хлопців проживає саме у цьому населеному пункті) Сокальського району, вони зайшли на огороджену територію господарства, яке належить 34-річному жителю міста Червоноград. Там правопорушники проникли у приміщення, де зберігався мопед.

 

Однак, замість двоколісного транспортного засобу неповнолітні помітили два вантажних автомобілі марок «ГАЗ-53» і «САЗ-3507». Домовившись між собою, що замість маленького мопеда їм краще викрасти великі машини, хлопці взялися за справу. Спершу вони спробували завести двигун однієї вантажівки, а потім взялися і за іншу. Однак, не маючи досвіду керування автомобілями, а також не знаючи будови автомобілів, малі таки повернулися до своєї першої задумки - і викрали мопед «Дельта».

 

Тим часом у Сокальський райвідділ міліції від власника транспорту надійшла заява про викрадення мопеда «Дельта» і спробу викрадення двох вантажних автомобілів - «ГАЗ» і «САЗ».

 

Не гаючи часу, співробітники Сокальського райвідділу міліції розпочали пошуки крадіїв. Так, за «гарячими слідами» було затримано вказаних вище неповнолітніх жителів Сокальського району.

 

Джерело : Відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині готується ...

КОМЕНТАРІ