У Чернівцях вперше пройде міжнародна книжкова виставка

У Чернівцях вперше пройде міжнародна книжкова виставка

13.03.12 12:20 0 1438
7-9 вересня 2012 року під час третього фестивалю MERIDIAN CZERNOWITZ вперше відбудеться міжнародна книжкова виставка у Чернівцях.

До цього проекту планується залучити 5-6 видавництв з Австрії, Німеччини, Швейцарії, 2 видавництва з Польщі й 4-5 українських.

Головна тема першої міжнародної виставки - видання українських авторів в Європі та закордонних письменників в Україні.

 

Також на виставці будуть представлені книжкові проекти партнерів фестивалю - Німецького культурного центру Ґете-Інститут Київ (Німеччина), Pro Helvetia (Швейцарія), Польського Інституту в Києві та Австрійського культурного форуму.

 

Секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин пообіцяв президенту фестиваля Святославу Померанцеву сприяти втіленню цих планів.

"Ми знаємо про ваші наміри запросити іноземні видавництва й обіцяємо свою підтримку в організації виставки. Можемо надати потрібне місце для проведення цього заходу, а також організаційну, фінансову та рекламну підтримку, допомогу з поселенням учасників тощо. Я радий, що у команді фестивалю MERIDIAN CZERNOWITZ маю численних однодумців, які дбають за розвиток туристичної галузі нашого міста і його престиж у Європі", - підсумував секретар Чернівецької міської ради.

 

З 15 по 18 березня 2012 року на Ляйпцигзькому книжковому ярмарку MERIDIAN CZERNOWITZ проведе переговори з потенційними учасниками виставки в Чернівцях.

Нагадаємо, у 2011 році Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ визнано кращим в Україні.

Джерело: gazeta.ua

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські ветерани ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ