На Рівненщині орудував

На Рівненщині орудував "підробний" працівник СБУ

13.03.12 10:37 0 1393
На Рівненщині затримано іноземця, у якого вилучено підроблене посвідчення працівника СБУ. Про це повідомили в прес-службі ДАІ.

Працівники відділення ДАІ Рівненського міськвідділу міліції затримали водія, у якого під час перевірки документів виявили посвідчення працівника СБУ з явними ознаками підробки.


"На вулиці Соборній в Рівному інспектор ДАІ за порушення Правил дорожнього руху зупинив автомобіль "Мерседес Даймлер". За кермом іномарки знаходився 43-річний чоловік, громадянин іншої держави. Чоловік приїхав погостювати у своїх родичів. Аби уникнути адміністративної відповідальності за порушення ПДР водій пред'явив працівникам ДАІ посвідчення майора СБУ, інспектора з питань внутрішньої безпеки та розслідувань, видане на його ім'я. Документ був з явними ознаками підробки. Вже згодом чоловік пояснив правоохоронцям, що придбав посвідчення в Києві на базарі, й заплатив за нього 100 доларів", - повідомили в прес-службі.

Наразі по даному факту проводиться перевірка. Загалом з початку року працівниками Державтоінспекції виявлено більше 10-ти фактів підробки документів, більшу частину яких складають посвідчення водія

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині з колонії ...
Наступна новина: Львівські ветерани ...

КОМЕНТАРІ