Львів воює з гральним бізнесом

Львів воює з гральним бізнесом

14.03.12 21:45 0 1572

У Львові триває боротьба з гральним бізнесом. Зокрема з початку 2012 року у Личаківському районі за результатами проведених перевірок спільно з представниками правоохоронних органів відбулося 6 рейдів, за якими 4 звернення скеровано у райвідділ міліції. Аналогічні перевірки проводяться у кожному районі міста.

 

Як повідомили у Личаківській РА, з початку 2012 року у районі відбулося 6 рейдів по інтерактивних клубах, за якими 4 звернення скеровано у райвідділ міліції. Протягом 2011 року у Личаківському районі було проведено 26 рейдів, порушено 4 кримінальні справи та вилучено 64 системні блоки. Сьогодні у районі функціонує 4 інтерактивних клуби.

 

Як розповідають у Шевченківській РА, рейди проводяться 3-4 рази на місяць спільно з працівниками міліції та податкової інспекції. З початку року виявлено порушення в 1 клубі, відповідно відкрито кримінальну справу, вилучено обладнання. Загалом у районі діє 12 інтерактивних заклади.

 

За інформацією Сихівської РА, рейди зазвичай проводяться щотижня. З початку 2012 року здійснено 8 рейдів. Ще на початку 2011 року у районі діяло 12 інтерактивних клубів, протягом року їх кількість зменшилась до 9.

 

Зазначимо, що для того, щоб зафіксувати факт ігрової діяльності в інтерактивному клубі і закрити його, необхідно зафіксувати факт видачі грошей, тобто виграшу.

 

Джерело : Львівська міська рада

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 3)

КОМЕНТАРІ