На Волині загинув 18-ти річний хлопець

На Волині загинув 18-ти річний хлопець

14.03.12 22:05 0 1439

Часто відпочинок у нічних розважальних закладах закінчується бійкою між захмелілими молодиками. До того ж, прокинувшись наступного ранку, вони думають, що «добре погуляли». Але не цього разу. Минулого року після п'яних розбірок 18-річний Станіслав Н. помер від отриманих ножових поранень.


У серпні 2011 року Сергій П., 1985 року народження, відпочивав в одному із розважальних закладів Луцька. Хлопець у компанії друзів перекинув кілька чарок, так би мовити, для настрою, а потім вийшов подихати свіжим повітрям. Стояв поблизу входу до бару.Тут його й не помітив Станіслав, який саме у цей момент виходив із клубу. Ні для кого не секрет, що в захмелілому стані молодики стають сміливішими, а відтак люблять помірятися силою та показати, хто головний. Станіслав підійшов до Сергія, промовив кілька слів. Між ними вмить спалахнула сварка, яка переросла в бійку. Правда, шарпанина продовжувалася недовго, адже розбишак розборонили працівники міліції, котрі забезпечували охорону громадського порядку поблизу кафе.
Усе ніби закінчилося, але... Сергій вирушив до свого автомобіля, який припаркував у дворі сусідньої багатоповерхівки. Тільки-но підійшов до машини, помітив свого супротивника, котрий біг прямісінько на нього. Чоловіки знову зчепилися. Цього разу в руках Сергія був ніж, який він встиг взяти в авто. Саме ним він наніс Станіславу чотири удари в ділянку черевної порожнини та грудної клітки.
Після сутички хлопець покинув пораненого суперника: сів у машину і поїхав до озера, що на окраїні обласного центру. Тут же помив руки від крові, а знаряддя злочину викинув.


Близько 9:00 години у Луцькій міській клінічній лікарні від отриманих травм 18-річний Станіслав помер. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, причиною смерті потерпілого стали численні колото-різані рани, які спричинили внутрішню та зовнішню кровотечі.


Сергій же був затриманий і перебував у ізоляторі тимчасового тримання Луцького МВ УМВС України у Волинській області. Проти нього було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Луцький міськрайонний суд Волинської області на основі матеріалів кримінальної справи оголосив 26-річному Сергію вирок: десять років позбавлення волі.

 джерело : УМВС у Волинській області.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині затримали ...

КОМЕНТАРІ