На Львівщині 16-ти річна дівчина викрала авто

На Львівщині 16-ти річна дівчина викрала авто

15.03.12 03:35 0 1310

На Львівщині 16-річна дівчина, добряче випивши оковитої, пішла на злочин - крадіжку автомобіля. «Озброївшись» знаннями з автомеханіки, дитина розібрала серцевину замка вхідних дверей «ВАЗу», після чого від'єднала електропроводи від замка запалення і запустила двигун...

 

Завівши автомобіль, правопорушниця чимдуж натиснула на педаль газу і рушила подалі від місця злочину. Однак, нетверезий стан дівчини-водія дався взнаки: у місті Кам'янка-Бузьку на вулиці Перемоги, 40 вона не впоралась з керуванням та скоїла дорожньо-транспортну пригоду, в'їхавши у припаркований автомобіль «Опель-Кадет».

 

Тим часом у Кам'янка-Бузький райвідділ міліції вже надійшла заява від власника автомобіля, 32-річного жителя міста Кам'янка-Бузька. Чоловік повідомив, що 13 березня близько 3.00 години у селі Жовтанці Кам'янка-Бузького району невідомі викрали його автомобіль «ВАЗ-21063». Не гаючи часу, працівники міліції і ДАІ розпочали пошуки.

 

Практично одночасно із зверненням власника викраденого автомобіля, до міліції надійшов телефонний дзвінок від очевидця дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась на вулиці Перемоги, 40 у місті Кам'янка-Бузька. Свідок повідомив, що відбулося зіткнення автомобіля «ВАЗ-21063» з припаркованим автомобілем «Опель-Кадет». За кермом «ВАЗу», повідомив невідомий, знаходиться дівчина, яка не може вийти зі салону автомобіля, оскільки водійські дверцята притиснуло «Опелем».

 

Таким чином співробітникам ДАІ Кам'янка-Бузького району дуже швидко вдалося затримати неповнолітню злодійку. Її одразу ж було доставлено на медосвідчення, оскільки та перебувала у стані алкогольного сп'яніння, про що свідчили різкий запах алкоголю та нечітка вимова.

 

Як з'ясували працівники міліції, дівчина і раніше мала проблеми із законом. Зокрема, у 2011 році її судили за крадіжку (за статтею 185 частиною 3 Кримінального кодексу України). А ще раніше її притягували до відповідальності за спробу автовикрадення...

Зараз за даним фактом триває слідство.

 

УДАІ ГУМВС україни у Львівській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині, в ...
Наступна новина: На Львівщині затримано ...

КОМЕНТАРІ